Tres alumnes en las Beques Europa

Les beques Europa és una iniciativa única promoguda pel Banc Santander i la Universitat Francesc de Vitòria i creada per a potenciar el talent, premiar l'excel·lència i donar suport a la creació de xarxes de lideratge. L'objectiu és viatjar pel cap alt profund de la història, essència i ideals de la universitat, d'aquesta manera, es construeix una xarxa d'universitaris líders a Europa disposats a traure el millor de la institució universitària i reflectir-lo en la societat.

Per a això, Beques Europa selecciona als 50 millors alumnes preuniversitaris amb el propòsit de compartir amb ells l'experiència d'un viatge de 20 dies, aproximadament, al voltant d'Europa, visitant les principals universitats i participant en un programa de conferències, trobades amb personalitats de primer nivell del món acadèmic, polític i cultural i participant en activitats culturals i d'oci.

Dels 2500 joves que van sol·licitar les Beques Europa ja només queden 400 que s'enfronten a la tercera fase. Entre ells, tres Domusines:

- Ángela Vallejo

- Patricia López

- Elena Gómez

 

                                 

 

                                                                                   

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari Acceptar Més informació