"Raise your ICT skills in raised school gardens"

                                                                                       

 

El nostre projecte Erasmus + “Raise  your  ITC  skills  in raised  school  gardens” reprèn el seu treball en el seu segon i últim any . Després d'un primer any de preparació tots els integrants tenim moltes ganes de continuar avançant i veure els resultats finals. Però abans de contar el que en aquest segon any ens espera farem una breu recopilació de tot el que vam fer el curs passat.
Durant el curs 2018/2019 comencem a treballar en aquest projecte amb diverses activitats d'introducció als horts escolars: on ho posaríem, què sembraríem, quina era la millor època i per què, quins efectes tenia el nostre clima en el creixement dels vegetals… I abans que ens adonàrem la primera mobilitat ací en el nostre col·legi va arribar al febrer. Durant aqueixa setmana compartim tot el que havíem investigat i descobrim les diferències entre els països participants (Eslovàquia, Itàlia, Alemanya i Espanya). Vam aprendre l'important impacte que té el canvi climàtic tant en l'agricultura com en els animals en l'Observatori del Canvi Climàtic de València i el Oceanogràfic. També vam poder conèixer l'evolució que havia tingut l'agricultura a la nostra regió en els cultius d'Almàssera i vam poder elaborar la nostra pròpia orxata a partir de xufes.
En els següents mesos comencem a donar forma al nostre hort escolar amb quatre taules de cultiu que finalment construïm nosaltres amb l'ajuda de més personal del nostre centre. El procés no va ser senzill, ja que vam haver de comprar tots els materials, envernissar i folrar totes les nostres taules, però va ser divertit. Abans de la nostra segona mobilitat triem quins cultius serien els més adequats per a la nostra regió. Finalment, durant el mes de maig, vam estar a Eslovàquia compartint el que havíem investigat en els mesos previs. Treballem en equips internacionals, gaudim fent experiments amb el PH de la terra i l'aigua i gaudim de classes a l'aire lliure i excursions.
Comença ara nostre segon curs sense descans! Durant el mes vinent d'octubre tindrem la tercera mobilitat a Itàlia i no hi ha un segon que perdre.
No us perdeu les novetats del nostre projecte en la Newsletter mensual.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari Acceptar Més informació