Després de Domus , què?

 En Domus ens preocupem que els nostres alumnes tinguen la formació més completa possible. El nostre objectiu no solament és que adquirisquen coneixements, sinó formar-los com a persones; persones capaces de desembolicar-se en el món en el qual vivim i que lluitaran per a canviar-ho i convertir-ho en un espai millor.

  Cada dia tot el personal del centre col·laborem en aquest tipus de formació. Amb l'oració del matí, amb un somriure, amb un xicotet gest, quasi sense adonar-nos influïm dia dia en els nostres alumnes potenciant en ells valors com el respecte i l'amor.

  També tenim multitud d'activitats en les programacions de tutoria i pastoral que es preocupen d'aquesta formació integral. En primer de batxiller, en concret, es realitza un cicle de xarrades que pretén que els nostres xics vegen una xicoteta mostra del que trobaran quan isquen de Domus.

  En la primera d'elles,“ I després de Domus, què?”, ens visiten antics alumnes que estan en la universitat i els compten com funciona aquest món tan diferent.

Enguany hem tingut la sort de comptar amb Laura Alfonso, Diego Fernandez i Berni Gamón . 

Moltes gràcies als tres!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari Acceptar Més informació