"Raise your ICT skills in raised school gardens"

El projecte està enfocat a la connexió entre la naturalesa i la tecnologia digital, entre el món tradicional i el modern. Un dels principals objectius d'aquest projecte és crear i construir horts escolars multifuncionals usant el sistema de taules de cultiu elevades i la tècnica de compostatge. 
A través de les activitats del projecte es treballaran diversos temes com la consciència mediambiental, les habilitats agrícoles, les competències matemàtica i digital, la nutrició saludable, la sobirania alimentària, l'increment de la consciència nacional, el multiculturalisme i el respecte cap a cultures de diferents països. 
La producció sostenible del projecte tindrà lloc en els horts escolars amb classes obertes a l'aire lliure, manuals digitals, revestisques electròniques i vídeo-documents que continguen la comparativa de les collites creixent en diferents condicions climàtiques. L'idioma oficial del projecte serà l'anglès.
Els objectius proposats per al mes de setembre han sigut: informació detallada del projecte a alumnes i pares, selecció d'alumnat, planificació i enregistrament del vídeo de presentació i el disseny d'esbossos per al logo del projecte.

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari Acceptar Més informació